Сімейний адвокат

Адвокат для всіх членів сім'ї

Послуга для всіх членів родини клієнта. Адвокат сім'ї своєчасно забезпечить юридичну допомогу та безпеку довірителю і членам його сім'ї. При цьому адвокат може не тільки представляти і захищати інтереси в той момент, коли виникла така необхідність, а й заздалегідь застерегти довірителів від негативних наслідків якихось необдуманих дій.

Партнерські відносини на основі угоди

Між клієнтом і адвокатом укладається угода. Вноситься базова оплата, яка дає довірителю і членам його сім'ї можливість у будь-який час дня звертатися до адвоката за допомогою, викликати його в будь-який час при надзвичайній ситуації, доручати адвокату в пріоритетному порядку виконання окремих доручень.

Економія вашого часу і витрат на правові послуги

Сімейний адвокат- це людина, перевірена часом і складними ситуаціями, якій довірені Ваш спокій і добробут. Це фахівець, якому завжди можна повністю довіряти. Користуючись цією послугою, замість того, щоб кожного разу наймати адвоката для вирішення тієї чи іншої правової проблеми, Ви вже відразу знаєте, до кого звернутися за допомогою, яка заощаджує Ваш час і витрати на правові послуги.